6.10.2023 Oprava silnice III/46810 v Petrovicích u Karviné, proběhne za úplné uzavírky ve dnech od čtvrtku 19.10.2023 od 6:00 hodin do pondělí 23.10.2023 do 03:00 hodin.

Autobusová doprava do školy bude zajištěna mikrobusem po objízdné trase dle přílohy mapky.

Použitá technologie opravy horký REMIX PLUS je výjimečná, protože zásadně zkrátí dobu opravy na 4 dny dopravního omezení.

 

Postup prací bude ve směru od OÚ Petrovice do Závady, 2 dny jedna polovina a 2 dny druhá polovina vozovky. Celá recyklační kolona strojní techniky má délku 80 a více metrů a nelze ji objet ani bezpečně obejít (pracuje se s otevřeným ohněm). Do doby vychladnutí povrchu (minimálně 8 hodin po průjezdu soupravy) není možno na silnici vjíždět ani vstupovat. Následně budou upravovány postupně jednotlivé sjezdy k nemovitostem malým finišerem.

Oprava bude pokračovat ještě druhou etapou s použitím obvyklé technologie. Termíny a uzavírky k této etapě stavby jsou nyní v jednání a tyto budou následně aktualizovány.

 

Zhotovitel firma LCK ROADS nyní jedná s dopravci BUS o detailech Stanovení přechodné úpravy dopravního značení.

Stavbu financuje Správa železnic, s.p. jako opravu po objízdných trasách užívaných při opravě koridoru železniční trati.

Přechodné dopravní značení a uzavírku zajišťuje firma ZLINMARK.

 

Za správce silnice žádáme všechny o trpělivost.